Het JeoScan 2D systeem is een droom voor zowel amateur-en professionele gebruikers. Het Jeoscan systeem is uitgerust met de nieuwste technology en is in staat om aan alle verwachtingen van de gebruiker te voldoen. Dit systeem bereikt met de zoekspoel een diepte tot 6-8 meter. De JeoScan 2D is heeft ongekende mogelijkheden vergeleken met detectoren uit dezelfde klasse. Het systeem kan op 6 tot 8 meter metalen objecten vinden, het systeem vindt op deze diepte grotten, tunnels en ondergrondse ruimtes. Het beschikt over een fantastisch metaal discriminatie systeem en een kleurenbeeldscherm die real-time 2D beelden weergeeft van gevonden objecten.

JeoHunter 3D Systeem
Analyse rapport 3D weergave - JeoHunter 3D Dual Systeem

Het grote kleurenbeeldscherm van 14,5cm (5,7 inch) groot geeft informatie over de bodemsamenstelling, over de vorm, de grootte, diameter en de diepte van het gevonden object. Het systeem toont deze resultaten in een duidelijk en kleurrijk 2D weergave.

JeoScan 2D-systeem beschikt over een standaard zoekspoel. Het systeem kan uitgebreid worden met een optionele Deep Search zoekspoel. Met zijn standaard meegeleverde zoekspoel die een afmeting heeft van 36cm x 44cm heeft u perfecte resultaten en enorm dieptebereik. Met dit systeem komt u op dieptes waar nog nooit eerder iemand de metalen heeft kunnen detecteren.

Zoeken en analyseren - JeoHunter 3D Dual Systeem
Analyse rapport 3D weergave - JeoHunter 3D Dual Systeem

De optionele Deep Search zoekspoel is speciaal ontworpen voor grote dieptes en voor objecten die lange tijd onder de grond hebben gelegen. De Deep Search zoekspoel heeft een afmeting van 60cmx100cm.

Ook de Deep Search zoekspoel geeft een perfect resultaat, zelfs in zeer moeilijke omstandigheden en in sterk gemineraliseerde grond.

Met het JeoScan 2D systeem verspil je geen tijd aan ferro metalen (afval ijzer) als u dat niet wilt. Flessendoppen en spijkers worden eruit gefilterd. De geweldige metaal discriminatie functie is het belangrijkste kenmerk die dit systeem onderscheid van andere dieptezoekers. Het zoeken met de JeoScan is zoeken als nog nooit eerder is gezien.

Zoeken en analyseren - JeoHunter 3D Dual Systeem
De JeoHunter op de bouw - JeoHunter 3D Dual Systeem De JeoHunter op de bouw - JeoHunter 3D Dual Systeem

De JeoScan scheid de metalen in vier groepen: Goud, Ferro, No-Ferro en Staal. Dit unieke systeem laat de verschillende groepen naast elkaar zien op het kleurenbeeldscherm in verschillende kleuren. Het laat in percentages zien hoeveel van welke groep er onder de grond aanwezig is. Zo kunt u een holte detecteren met daarin een metalen object, de kans is dan groot dat het gaat om een verborgen schat of afgesloten kist met inhoud. Dankzij de gebruikersvriendelijke interface en grafische weergave is de gebruiker begeleid bij het zoeken is het JeoScan 2D systeem gemakkelijk in gebruik. De JeoScan 2D is geschikt voor zowel de professionele gebruiker als voor de beginnende zoeker.

De JeoHunter wordt ook gebruikt in de bouwsector. Het systeem kan gebruikt voor het analyseren van de bouwgrond. In bepaalde gevallen kan het Jeohunter systeem ingezet worden om de grond te onderzoeken. Denk aan bijvoorbeeld vroegere stort plaatsen, ondergrondse holtes, (pijp)leidingen, ingegraven gewapend betonnen constructies, (metalen) opslag tanks. De JeoScan kan dit allemaal in 2D weergeven.

 

Are you ready to discover the dephts no one ever has reached before? - JeoHunter 3D Dual Systeem